Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Mill Hillplein 125
Roosendaal
Kantoorruimte
Kantoorruimte
140 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 1.850,-

Op deze AA-locatie aan de Laan van Limburg 1a-2 in Roosendaal is circa 140 m² kantoorruimte beschikbaar op de begane grond met brede mogelijkheden. Het kantorencomplex ligt midden in het centrum van Roosendaal en heeft toegangsmogelijkheden vanaf Laan van België.

De kantoorruimte is v.v. sanitair en luxe keuken inclusief apparatuur en is afhankelijk van jouw wensen af te werken + in te richten in overleg met de verhuurder! Ook is deze zichtlocatie v.v. een energielabel A+++ met warmtepomp.

HUURPRIJS:
€ 1.850,- excl. btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
Nader overeen te komen.

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

HUURTERMIJN:
Huurtermijn in overleg.

LOCATIE:
Gesitueerd in het Hartje centrum tegenover het overdekte winkelcentrum “De Roselaar ‘’. NS-Station is op loopafstand. In de directe omgeving is in ruime mate voorzien in (betaalde) parkeermogelijkheden.

PARKEREN:
U kunt een kantoorvergunning aanvragen (kenteken gebonden) voor Sector 1 tegen € 360,00 per jaar excl. btw of een bedrijfsabonnement aanschaffen bij parkeergarage de Roselaar voor € 330,00 per kwartaal excl. btw per auto.

VOORZIENINGEN:
– Oppervlakte 140 m²
– AA zichtlocatie in het centrum van Roosendaal
– Energielabel A+++
– Warmtepomp
– In overleg mogelijk om te worden v.v. sanitaire voorzieningen en pantry
– Mogelijkheid tot reclame-uitingen op ramen en gevel
– Optimale isolatie v.v. vloer-, gevel-, dakisolatie en isolerende beglazing.

HUURVOORWAARDEN:
– Zekerheidsstelling: waarborgsom ter hoogte van 3 maandhuren;
– Opzegtermijn 6 maanden voorafgaande einde contract.
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100047
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Kantoorruimte
Oppervlakte kantoor
Kantoorruimte
140 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
28 juni 2024, 06:00

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op deze AA-locatie aan de Laan van Limburg 1a-2 in Roosendaal is circa 140 m² kantoorruimte beschikbaar op de begane grond met brede mogelijkheden. Het kantorencomplex ligt midden in het centrum van Roosendaal en heeft toegangsmogelijkheden vanaf Laan van België. De kantoorruimte is v.v. sanitair en luxe keuken inclusief apparatuur en is afhankelijk van jouw wensen af te werken + in te richten in overleg met de verhuurder! Ook is deze zichtlocatie v.v. een energielabel A+++ met warmtepomp. HUURPRIJS: € 1.850,- excl. btw en servicekosten. SERVICEKOSTEN: Nader overeen te komen. AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. HUURTERMIJN: Huurtermijn in overleg. LOCATIE: Gesitueerd in het Hartje centrum tegenover het overdekte winkelcentrum “De Roselaar ‘’. NS-Station is op loopafstand. In de directe omgeving is in ruime mate voorzien in (betaalde) parkeermogelijkheden. PARKEREN: U kunt een kantoorvergunning aanvragen (kenteken gebonden) voor Sector 1 tegen € 360,00 per jaar excl. btw of een bedrijfsabonnement aanschaffen bij parkeergarage de Roselaar voor € 330,00 per kwartaal excl. btw per auto. VOORZIENINGEN: - Oppervlakte 140 m² - AA zichtlocatie in het centrum van Roosendaal - Energielabel A+++ - Warmtepomp - In overleg mogelijk om te worden v.v. sanitaire voorzieningen en pantry - Mogelijkheid tot reclame-uitingen op ramen en gevel - Optimale isolatie v.v. vloer-, gevel-, dakisolatie en isolerende beglazing. HUURVOORWAARDEN: - Zekerheidsstelling: waarborgsom ter hoogte van 3 maandhuren; - Opzegtermijn 6 maanden voorafgaande einde contract. - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.