Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Spectrum 10g
Roosendaal
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
24 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 275,-

Op het SpatiumPark is er een opslag- / garagebox van 24 m2 beschikbaar, het betreft hier een compleet afgebouwde unit welke zorgvuldig is afgewerkt. De opslag- / garagebox is zeer geschikt voor ondernemers die zich hier willen vestigen met hun werkplaats of voor particulieren die de unit willen gebruiken als opslagbox.

De unit onderscheidt zich door een rustige en goede locatie. Zo zijn de A4 en A58 binnen 5 minuten bereikbaar en kom je middels de randweg binnen 10 a 15 minuten vanuit heel Bergen op Zoom bij jouw unit. Daarnaast is de unit makkelijk en 24/7 toegankelijk.

HUURPRIJS:
€ 275,00 excl. btw.

LOCATIE:
Gesitueerd te Spectrum in Roosendaal.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van dit object per auto is uitstekend. Via de A4/A58 en vanuit geheel Roosendaal is de locatie goed bereikbaar.

PARKEREN:
Vrij parkeren

HUURTERMIJN:
Voorkeur van huurtermijn is 36 maanden, huurtermijn in onderling overleg is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN:
€ 30,- excl. btw per maand.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Minimaal 12 maanden;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

AANVAARDING:
Per 01-02-2024.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100041
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Bedrijfsruimte
Oppervlakte bedrijfshal
Bedrijfsruimte bedrijfshal
24 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
7 juni 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op het SpatiumPark is er een opslag- / garagebox van 24 m2 beschikbaar, het betreft hier een compleet afgebouwde unit welke zorgvuldig is afgewerkt. De opslag- / garagebox is zeer geschikt voor ondernemers die zich hier willen vestigen met hun werkplaats of voor particulieren die de unit willen gebruiken als opslagbox. De unit onderscheidt zich door een rustige en goede locatie. Zo zijn de A4 en A58 binnen 5 minuten bereikbaar en kom je middels de randweg binnen 10 a 15 minuten vanuit heel Bergen op Zoom bij jouw unit. Daarnaast is de unit makkelijk en 24/7 toegankelijk. HUURPRIJS: € 275,00 excl. btw. LOCATIE: Gesitueerd te Spectrum in Roosendaal. BEREIKBAARHEID: De bereikbaarheid van dit object per auto is uitstekend. Via de A4/A58 en vanuit geheel Roosendaal is de locatie goed bereikbaar. PARKEREN: Vrij parkeren HUURTERMIJN: Voorkeur van huurtermijn is 36 maanden, huurtermijn in onderling overleg is bespreekbaar. SERVICEKOSTEN: € 30,- excl. btw per maand. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Minimaal 12 maanden; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. AANVAARDING: Per 01-02-2024. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.