Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Stationsplein 11
Bergen Op Zoom
Overige
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 575,-

Aan het Stationsplein in Bergen op Zoom komt deze ruime praktijkruimte beschikbaar van ca. 55 m2. De praktijkruimte beschikt over een pantry en opslagruimte. Ondernemers kunnen zich hier perfect vestigen met hun praktijk, bedrijf, salon en dergelijke!

De bereikbaarheid van het object is ideaal gelegen tegenover het station Bergen op Zoom en op enkele minuten afstand van de snelwegen (A4 en A58) met uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen.

HUURPRIJS:
€ 575,00 excl. btw.

SERVICEKOSTEN:
€ 150,00 excl. btw (gas, water, elektra en internet)

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

HUURTERMIJN:
Voorkeur 24 maanden of langer.

LOCATIE:
Gesitueerd aan het Stationsplein in Bergen op Zoom tegenover het station en op nabije afstand van de snelwegen (A4 en A58) met uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen.

PARKEREN:
Betaald parkeren buiten het gebouw. Parkeerplaats in overleg.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100002
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Overige
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
19 april 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Aan het Stationsplein in Bergen op Zoom komt deze ruime praktijkruimte beschikbaar van ca. 55 m2. De praktijkruimte beschikt over een pantry en opslagruimte. Ondernemers kunnen zich hier perfect vestigen met hun praktijk, bedrijf, salon en dergelijke! De bereikbaarheid van het object is ideaal gelegen tegenover het station Bergen op Zoom en op enkele minuten afstand van de snelwegen (A4 en A58) met uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen. HUURPRIJS: € 575,00 excl. btw. SERVICEKOSTEN: € 150,00 excl. btw (gas, water, elektra en internet) AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. HUURTERMIJN: Voorkeur 24 maanden of langer. LOCATIE: Gesitueerd aan het Stationsplein in Bergen op Zoom tegenover het station en op nabije afstand van de snelwegen (A4 en A58) met uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen. PARKEREN: Betaald parkeren buiten het gebouw. Parkeerplaats in overleg. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.