Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Verkocht onder voorbehoud
Broekestraat 21
Rilland
Objecttype
Woonhuis
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Vraagprijs€235.000,-

k.k.

incl. BTW

Ruime woning met 3 slaapkamers en een oppervlakte van 85 m2 biedt deze woning volop mogelijkheden. Deze woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe wijk, perfect voor gezinnen, aan de Broekestraat in Rilland. De woning bevindt zich op korte afstand van scholen, nabij de A58 en diverse andere voorzieningen.

De keuken is recent opgeknapt, zodat je kunt genieten van een nette keuken.

Indeling
U stapt binnen in de hal die u leidt naar de ruime woonkamer. De aangrenzende keuken is voorzien van een vaatwasser (geplaatst in 2022), 4-pits gaskookplaat, koelkast, oven en enkele spoelbak. Ook bevindt zich hier de CV-ketel die is vervangen in 2022 (Intergas HRE combi 28/24A).

Recent is de keuken opgeknapt, waardoor de foto’s pas net beschikbaar zijn. Ook heeft u via de hal toegang tot het toilet.

Eerste verdieping
Via de vaste trap op de begane grond wordt de overloop van de eerste verdieping bereikt. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad met douche, enkele wasbak en toilet. Het bad dient gerenoveerd te worden, wat u de kans biedt om uw eigen stijl toe te passen.

* Slaapkamer 1 – aan de achterzijde (ca. 14 m²)
* Slaapkamer 2 – aan de voorzijde (ca. 8,5 m²)
* Slaapkamer 3 – aan de voorzijde (ca. 5 m²)

Tuin
Deze woning schikt over een ruime achtertuin welke te bereiken is via de keuken en de ingang achterom. De tuin beschikt over een stenen schuur van 7 m².

Kenmerken.

Referentienummer
BM100139
Type object
Objecttype
Woonhuis
Perceeloppervlakte
Vloeroppervlakte
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal slaapkamers
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
25 maart 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Ruime woning met 3 slaapkamers en een oppervlakte van 85 m2 biedt deze woning volop mogelijkheden. Deze woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe wijk, perfect voor gezinnen, aan de Broekestraat in Rilland. De woning bevindt zich op korte afstand van scholen, nabij de A58 en diverse andere voorzieningen. De keuken is recent opgeknapt, zodat je kunt genieten van een nette keuken. Indeling U stapt binnen in de hal die u leidt naar de ruime woonkamer. De aangrenzende keuken is voorzien van een vaatwasser (geplaatst in 2022), 4-pits gaskookplaat, koelkast, oven en enkele spoelbak. Ook bevindt zich hier de CV-ketel die is vervangen in 2022 (Intergas HRE combi 28/24A). Recent is de keuken opgeknapt, waardoor de foto’s pas net beschikbaar zijn. Ook heeft u via de hal toegang tot het toilet. Eerste verdieping Via de vaste trap op de begane grond wordt de overloop van de eerste verdieping bereikt. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad met douche, enkele wasbak en toilet. Het bad dient gerenoveerd te worden, wat u de kans biedt om uw eigen stijl toe te passen. * Slaapkamer 1 – aan de achterzijde (ca. 14 m²) * Slaapkamer 2 – aan de voorzijde (ca. 8,5 m²) * Slaapkamer 3 – aan de voorzijde (ca. 5 m²) Tuin Deze woning schikt over een ruime achtertuin welke te bereiken is via de keuken en de ingang achterom. De tuin beschikt over een stenen schuur van 7 m².