Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Verkocht onder voorbehoud
Frederik Maystraat 11
Bergen Op Zoom
Objecttype
Woonhuis
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Vraagprijs€299.000,-

k.k.

In een kindvriendelijke woonomgeving nabij recreatieplas “De Kleine Melanen” en op loopafstand van een supermarkt ligt deze fraai afgewerkte tussenwoning. De woning is door de jaren heen gemoderniseerd en biedt voldoende mogelijkheden voor starters. De indeling is praktisch met op de begane grond de woonkamer met een open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer. De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en v.v. een overloop met 3e slaapkamer. De tuin is v.v. achterom en vernieuwd in 2021.

Indeling
Begane grond (beton):
U stapt binnen in de hal/entree voorzien van het toilet en de meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. De hal/entree is afgewerkt met een PVC vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en stucwerk plafondafwerking. De woonkamer heeft een lichte uitstraling vanwege de grootte raampartij aan de achterzijde. De woonkamer is v.v. een trapkast en sierschouw met een ingebouwde gashaard. De open keuken(2013) is gesitueerd aan de voorzijde en v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en close-in boiler ten behoeve van het warmtapwater. De woonkamer is afgewerkt met een PVC vloerafwerking stucwerk wandafwerking en een geschuurd plafond.

Vanuit de hal/entree is de eerste verdieping bereikbaar met een gelamineerde trap.

Eerste verdieping (beton):
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en de moderne betegelde badkamer(+/-2015) welke is voorzien van een douchehoek, designradiator, wastafelmeubel en een toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met een PVC vloerafwerking (2021), sierpleister wandafwerking en Agnes plafondplaten. Aanvullend zijn er in 2021 rolluiken geplaatst aan de voorzijde.

* Slaapkamer 1 – aan de voorzijde (ca. 11 m²)
* Slaapkamer 2 – aan de achterzijde (ca. 18 m²)

Vanuit de overloop is de tweede verdieping bereikbaar via een vaste trap.

Tweede verdieping (beton):
De overloop is v.v. opstelplaats HR-combiketel (huur), wasmachineaansluiting, bergkast en ruime 3e slaapkamer met vernieuwd dakraam(2020).

* Slaapkamer 3 – (ca. 9 m²)

Isolatie:
de woning is v.v. gevelisolatie(bouwjaar), dakisolatie(bouwjaar) en bijna volledig van HR beglazing (2022).

HR-combiketel:
de HR-combiketel betreft een huurketel(bouwjaar 2021) welke contract kan worden overgenomen voor € 32,65 per maand of een eenmalige afkoopsom ter hoogte van € 1.341,75.

Tuin:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is in 2021 vernieuwd en o.a. v.v. keramische siertegels. De berging is opgetrokken in metselbaksteen en v.v. een bitumineuze dakbedekking.

Kortom:
Ontdek deze fraai afgewerkte woning en maak van dit huis jouw/jullie nieuwe thuis!

Kenmerken.

Referentienummer
BM100018
Type object
Objecttype
Woonhuis
Perceeloppervlakte
Vloeroppervlakte
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal slaapkamers
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
26 april 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

In een kindvriendelijke woonomgeving nabij recreatieplas "De Kleine Melanen" en op loopafstand van een supermarkt ligt deze fraai afgewerkte tussenwoning. De woning is door de jaren heen gemoderniseerd en biedt voldoende mogelijkheden voor starters. De indeling is praktisch met op de begane grond de woonkamer met een open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer. De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en v.v. een overloop met 3e slaapkamer. De tuin is v.v. achterom en vernieuwd in 2021. Indeling Begane grond (beton): U stapt binnen in de hal/entree voorzien van het toilet en de meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. De hal/entree is afgewerkt met een PVC vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en stucwerk plafondafwerking. De woonkamer heeft een lichte uitstraling vanwege de grootte raampartij aan de achterzijde. De woonkamer is v.v. een trapkast en sierschouw met een ingebouwde gashaard. De open keuken(2013) is gesitueerd aan de voorzijde en v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en close-in boiler ten behoeve van het warmtapwater. De woonkamer is afgewerkt met een PVC vloerafwerking stucwerk wandafwerking en een geschuurd plafond. Vanuit de hal/entree is de eerste verdieping bereikbaar met een gelamineerde trap. Eerste verdieping (beton): De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en de moderne betegelde badkamer(+/-2015) welke is voorzien van een douchehoek, designradiator, wastafelmeubel en een toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met een PVC vloerafwerking (2021), sierpleister wandafwerking en Agnes plafondplaten. Aanvullend zijn er in 2021 rolluiken geplaatst aan de voorzijde. * Slaapkamer 1 – aan de voorzijde (ca. 11 m²) * Slaapkamer 2 – aan de achterzijde (ca. 18 m²) Vanuit de overloop is de tweede verdieping bereikbaar via een vaste trap. Tweede verdieping (beton): De overloop is v.v. opstelplaats HR-combiketel (huur), wasmachineaansluiting, bergkast en ruime 3e slaapkamer met vernieuwd dakraam(2020). * Slaapkamer 3 – (ca. 9 m²) Isolatie: de woning is v.v. gevelisolatie(bouwjaar), dakisolatie(bouwjaar) en bijna volledig van HR beglazing (2022). HR-combiketel: de HR-combiketel betreft een huurketel(bouwjaar 2021) welke contract kan worden overgenomen voor € 32,65 per maand of een eenmalige afkoopsom ter hoogte van € 1.341,75. Tuin: Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is in 2021 vernieuwd en o.a. v.v. keramische siertegels. De berging is opgetrokken in metselbaksteen en v.v. een bitumineuze dakbedekking. Kortom: Ontdek deze fraai afgewerkte woning en maak van dit huis jouw/jullie nieuwe thuis!