Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Onder bod
Nicolaas Beetsstraat 5
Bergen Op Zoom
Objecttype
Woonhuis
Woonoppervlakte
71 m2
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Vraagprijs€265.000,-

k.k.

Starters opgelet!
In een gewilde woonomgeving nabij het centrum en treinstation van Bergen op Zoom ligt deze tussenwoning met ruime achtertuin. Op de begane grond is de woning v.v. woon- en eetgedeelte in combinatie met een open keuken en openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, één kleine slaapkamer en een badkamer. Vanuit de overloop is de bergzolder toegankelijk via een vlizotrap.

Indeling
Begane grond:
U stapt binnen in de hal/entree voorzien van toilet en meterkast met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. De hal/entree is afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en geschilderd plafond. De woonkamer heeft een lichte uitstraling vanwege de dubbele tuindeuren aan de achterzijde. De woonkamer is v.v. een voor- en achterkamer met een schouw en open keukenopstelling. Het betreft een basis keukenafwerking met inbouw gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en losse vaatwasser (blijft achter). De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en geschilderd plafond. De schouw is door huidig eigenaar nooit in gebruik geweest.

Vanuit de trap in de hal/entree is de eerste verdieping bereikbaar:

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, één kleine slaapkamer en een standaard badkamer v.v. ligbad met douchefaciliteit en wastafelmeubel. De eerste verdieping is voorzien van een bergkast met wasmachineaansluiting.
De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en boardplaten plafond. Aanvullend is de eerste verdieping is v.v. inbouwkasten en dakkapellen met HR++ beglazing.

* Slaapkamer 1 – aan de voorzijde (ca. 11 m²)
* Slaapkamer 2 – aan de achterzijde (ca. 11 m²)
* Slaapkamer 3 – aan de voorzijde (ca. 4 m²)

Vanuit de overloop is de bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

De bergzolder is v.v. opstelplaats HR-combiketel (bouwjaar 2004).

Isolatie:
de woning is gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing en HR-glas.

Tuin:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim opgezet v.v. overkapping, vlonders, groen en een in steen opgetrokken berging.

Kortom:
Een ideale woning voor starters gelegen in een gewilde woonwijk in Bergen op Zoom.

Kenmerken.

Referentienummer
BM100149
Type object
Objecttype
Woonhuis
Perceeloppervlakte
Vloeroppervlakte
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
71 m2
Aantal slaapkamers
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Aanvaarding
In overleg
Status
Onder bod
Aangeboden sinds
7 mei 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Starters opgelet! In een gewilde woonomgeving nabij het centrum en treinstation van Bergen op Zoom ligt deze tussenwoning met ruime achtertuin. Op de begane grond is de woning v.v. woon- en eetgedeelte in combinatie met een open keuken en openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, één kleine slaapkamer en een badkamer. Vanuit de overloop is de bergzolder toegankelijk via een vlizotrap. Indeling Begane grond: U stapt binnen in de hal/entree voorzien van toilet en meterkast met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. De hal/entree is afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en geschilderd plafond. De woonkamer heeft een lichte uitstraling vanwege de dubbele tuindeuren aan de achterzijde. De woonkamer is v.v. een voor- en achterkamer met een schouw en open keukenopstelling. Het betreft een basis keukenafwerking met inbouw gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en losse vaatwasser (blijft achter). De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en geschilderd plafond. De schouw is door huidig eigenaar nooit in gebruik geweest. Vanuit de trap in de hal/entree is de eerste verdieping bereikbaar: Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, één kleine slaapkamer en een standaard badkamer v.v. ligbad met douchefaciliteit en wastafelmeubel. De eerste verdieping is voorzien van een bergkast met wasmachineaansluiting. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloerafwerking, sierpleister wandafwerking en boardplaten plafond. Aanvullend is de eerste verdieping is v.v. inbouwkasten en dakkapellen met HR++ beglazing. * Slaapkamer 1 – aan de voorzijde (ca. 11 m²) * Slaapkamer 2 – aan de achterzijde (ca. 11 m²) * Slaapkamer 3 – aan de voorzijde (ca. 4 m²) Vanuit de overloop is de bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. De bergzolder is v.v. opstelplaats HR-combiketel (bouwjaar 2004). Isolatie: de woning is gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing en HR-glas. Tuin: Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim opgezet v.v. overkapping, vlonders, groen en een in steen opgetrokken berging. Kortom: Een ideale woning voor starters gelegen in een gewilde woonwijk in Bergen op Zoom.