Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Verkocht onder voorbehoud
Wouwsestraatweg 97
Bergen Op Zoom
Objecttype
Woonhuis
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Vraagprijs€325.000,-

k.k.

In een gewilde straat nabij het centrum en het “Anton van Duinkerkenpark” ligt deze gemoderniseerde tussenwoning met ruime garage!

De indeling is praktisch met op de begane grond de woonkamer met een gemoderniseerde keuken v.v. divers inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning is een overloop gesitueerd met toegang tot het toilet en de wasruimte. De eerste verdieping is te bereiken via de trap in de hal/entree en is v.v. overloop, 3 slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met dakkapel. Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

Indeling
Begane grond (beton):
U stapt binnen in de hal/entree voorzien van de meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme energiemeter en gasmeter. De woonkamer is v.v. sfeervolle schouwen met inbouw gashaarden. De in L-vorm opgestelde keuken(2009) heeft een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en stenen aanrechtblad. De woonkamer is afgewerkt met een parket vloerafwerking, stucwerk wand- en plafondafwerking. Aan de achterzijde van de woning is het toilet en een aparte wasruimte gesitueerd.

Vanuit de hal/entree een trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping (hout):
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers* en de moderne betegelde badkamer welke is voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en een sierpleister wandafwerking. Aanvullend is de woning aan de achterzijde v.v. een dakkapel (redelijke conditie).

* Slaapkamer 1 – aan de voorzijde (ca. 11 m²)
* Slaapkamer 2 – aan de voorzijde (ca. 5 m²)
* Slaapkamer 3 – aan de achterzijde (ca. 7 m²)

Vanuit de overloop is de bergzolder via een vlizotrap bereikbaar.

bergzolder(hout):
De bergzolder is v.v. opstelplaats HR-combiketel (bouwjaar +/- 2004).

Isolatie:
de woning is v.v. geïsoleerde voorzetwanden, dakisolatie en bijna volledig van dubbele beglazing.

Tuin:
Deze woning beschikt over een sfeervolle achtertuin met overkapping, sierbestrating en ruime garage (31m2) welke is opgetrokken in metselbaksteen en v.v. bitumineuze dakbedekking (2005).

Kortom:
Ontdek deze modern afgewerkte woning en maak van dit huis jouw/jullie nieuwe thuis!

Kenmerken.

Referentienummer
BM100162
Type object
Objecttype
Woonhuis
Perceeloppervlakte
Vloeroppervlakte
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal slaapkamers
Aantal slaapkamers
3
slaapkamer(s)
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
1 juli 2024, 06:00

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

In een gewilde straat nabij het centrum en het "Anton van Duinkerkenpark" ligt deze gemoderniseerde tussenwoning met ruime garage! De indeling is praktisch met op de begane grond de woonkamer met een gemoderniseerde keuken v.v. divers inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning is een overloop gesitueerd met toegang tot het toilet en de wasruimte. De eerste verdieping is te bereiken via de trap in de hal/entree en is v.v. overloop, 3 slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met dakkapel. Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Indeling Begane grond (beton): U stapt binnen in de hal/entree voorzien van de meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme energiemeter en gasmeter. De woonkamer is v.v. sfeervolle schouwen met inbouw gashaarden. De in L-vorm opgestelde keuken(2009) heeft een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en stenen aanrechtblad. De woonkamer is afgewerkt met een parket vloerafwerking, stucwerk wand- en plafondafwerking. Aan de achterzijde van de woning is het toilet en een aparte wasruimte gesitueerd. Vanuit de hal/entree een trap naar de eerste verdieping. Eerste verdieping (hout): De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers* en de moderne betegelde badkamer welke is voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en een sierpleister wandafwerking. Aanvullend is de woning aan de achterzijde v.v. een dakkapel (redelijke conditie). * Slaapkamer 1 - aan de voorzijde (ca. 11 m²) * Slaapkamer 2 - aan de voorzijde (ca. 5 m²) * Slaapkamer 3 - aan de achterzijde (ca. 7 m²) Vanuit de overloop is de bergzolder via een vlizotrap bereikbaar. bergzolder(hout): De bergzolder is v.v. opstelplaats HR-combiketel (bouwjaar +/- 2004). Isolatie: de woning is v.v. geïsoleerde voorzetwanden, dakisolatie en bijna volledig van dubbele beglazing. Tuin: Deze woning beschikt over een sfeervolle achtertuin met overkapping, sierbestrating en ruime garage (31m2) welke is opgetrokken in metselbaksteen en v.v. bitumineuze dakbedekking (2005). Kortom: Ontdek deze modern afgewerkte woning en maak van dit huis jouw/jullie nieuwe thuis!