Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Joulehof 12d
Bergen Op Zoom
Kantoorruimte
Kantoorruimte
205 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 139,-

Per m2 per jaar

Aan het kantorenpark ‘Krabbepoort’ in Bergen op Zoom staat deze riante kantoorruimte te huur met een oppervlakte van ca. 205 m2. Geschikt als kantoorruimte op een ideaal gesitueerde locatie, direct nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda.

HUURPRIJS:
€ 139,00 excl. btw per m2 / per jaar

SERVICEKOSTEN:
€ 35,00 excl. btw per m2 / per jaar

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

LOCATIE:
Gesitueerd aan de Joulehof te Bergen op Zoom, gelegen direct nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Breda en Antwerpen.

PARKEREN:
Parkeren op het terrein.

VOORZIENINGEN:
– Moderne pantry
– Aparte vergader- en/of kantoorruimtes
– Toiletvoorzieningen
– Balkon rondom volledig gebouw
– Lift naar boven

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100043
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Kantoorruimte
Oppervlakte kantoor
Kantoorruimte
205 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
14 juni 2024, 06:00

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Aan het kantorenpark ‘Krabbepoort’ in Bergen op Zoom staat deze riante kantoorruimte te huur met een oppervlakte van ca. 205 m2. Geschikt als kantoorruimte op een ideaal gesitueerde locatie, direct nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda. HUURPRIJS: € 139,00 excl. btw per m2 / per jaar SERVICEKOSTEN: € 35,00 excl. btw per m2 / per jaar AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. LOCATIE: Gesitueerd aan de Joulehof te Bergen op Zoom, gelegen direct nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Breda en Antwerpen. PARKEREN: Parkeren op het terrein. VOORZIENINGEN: - Moderne pantry - Aparte vergader- en/of kantoorruimtes - Toiletvoorzieningen - Balkon rondom volledig gebouw - Lift naar boven HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.