Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op

Wij verbinden mensen met

woningen mensen potentiële kopers huizen verkopers droomhuizen
Wij zijn Hopmans Makelaardij

Als makelaar zijn wij de verbindende factor tussen verkoper en koper. Wij kijken verder dan de transactie, want wij geloven dat het écht mensenwerk is. Zo helpen we verkopers om hun woning succesvol te verkopen. We nemen verkopers graag mee in het gehele proces en geven helder advies over waarde, potentiële kopers en biedingen.

Aan de andere kant staan wij kopers bij om een woning te vinden die perfect past bij hun wensen en waar ze zich thuis voelen. Een persoonlijke aanpak en connectie zijn hierbij onmisbaar.

Als regionale verkoopmakelaar zetten wij ons al ruim 20 jaar in om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. In Bergen op Zoom vindt u onze thuisbasis, maar we zijn tot in de wijde omtrek actief o.a. in Roosendaal, Breda en Terneuzen.

Als team zetten wij altijd dat extra stapje voor u. Zo regelen wij alle zaken voor u tot in detail én doen we dat ook nog eens op een heldere manier. Bij ons weet u daarom altijd waar u aan toe bent en staan we voor u klaar.

Meer kennis, beter voor u

Krachtenbundeling

Hopmans Makelaardij is ontstaan uit een unieke krachtenbundeling van twee bedrijven. Met een rijke geschiedenis aan ervaringen in vastgoedbemiddeling, helpen we sinds april 2021 mensen met aan- en verkoop van hun woning.

Dennis Zwart wit
Dennis Dörr
Register Makelaar - Register Taxateur
Hopmans Groep Team Joyce
Joyce van Eekelen
Klantcontact
Hopmans Groep Team Lianne
Lianne Piepenbroek
Makelaar
Hopmans Groep Team Mitzy
Mitzy Koerts
Makelaar
Hopmans Groep Team Jorn
Jorn Hopmans
Hopmans Groep
Als oprichter en eigenaar van de Hopmans Groep is Jorn blij dat makelaardij ook in ons aanbod zit. Op deze manier kunnen we echt iedereen begeleiden bij vragen over vastgoed. Huren, verhuren, realiseren, beleggen en nu dus ook aan- en verkopen.
Ralph Hopmans
Hopmans Groep
Als oprichter en eigenaar van de Hopmans Groep is Ralph onder andere verantwoordelijk voor klantcommunicatie. Met makelaardij als nieuwe dienst binnen de Hopmans Groep hebben we alle vastgoed disciplines onder 1 dak. Dat is een sterk onderscheidend vermogen.

De 3 zekerheden van Hopmans Makelaardij

Verbinden

Als makelaar doen we er alles aan om de verbindende factor te zijn. Persoonlijke begeleiding door een betrokken makelaar, gedurende het gehele traject.

Persoonlijke aandacht

Om u goed te helpen met al uw vragen, overwegingen en beslissingen zorgen we ervoor dat u een vaste makelaar krijgt. Elke makelaar heeft een sterk team van enthousiaste medewerkers achter zich om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Expertise

Om de kwaliteit en het hoge serviceniveau te waarborgen zijn wij een geregistreerd VBO makelaar. Met 20 jaar aan kennis en ervaring zijn wij in staat om onze dienstverlening volledig toe te spitsen op uw vraag. U bent zo verzekerd van het beste advies, met oog voor u.

Hopmans Makelaardij in cijfers

jaar ervaring
woningen verkocht
+
Service & Begeleiding
Klanttevredenheid
Onderdeel van Hopmans Groep

Samen staan wij sterk

Hopmans Makelaardij is onderdeel van de Hopmans Groep. Deze groep bestaat uit vastgoedbedrijven die ieder zijn gespecialiseerd in een thema binnen vastgoed. Dankzij onze krachtenbundeling, kunnen we u altijd helpen met uw vastgoed vragen. Of het nu gaat over kopen of verkopen, huren of verhuren, particulier of zakelijk, bestaand vastgoed of de realisatie van nieuwe projecten.

Hopmans Makelaardij

Aan- en verkoopbemiddeling van woningen en het verhuren van bedrijfsonroerendgoed.

Particuliere woningbemiddeling in de huur en verhuur van woonruimten.

Huisvesting van EU-flexwerkers voor nationale en internationale bedrijven.

Hopmans Projectontwikkeling

Vastgoed herontwikkelen en nieuwbouw ontwikkelen.

Hopmans Groep Team

Ontdek de mogelijkheden.

Uw woning verkopen? Of juist uw droomhuis vinden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Scroll naar boven