Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Neon 9
Oud Gastel
Bedrijfsruimte
Units vanaf
Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf
120 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
240 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 1.900,-

Op bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ wordt een gloednieuwe en hoogwaardige bedrijfsunit te huur aangeboden. Op de begane grond is een riante opslag aanwezig welke te bereiken is via de reguliere ingang én via de overheaddeur. Op de eerste verdieping heeft u ruimte voor het creëren van een riante kantoorruimte. Ondernemers kunnen zich hier perfect vestigen met hun bedrijf, kantoor, opslag en werkplaats!

De eigenaar staat open om in samenspraak met de nieuwe huurder de bedrijfshal van de benodigde voorzieningen te voorzien. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de bedrijfshal volledig naar uw wensen in te richten.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 240 m2. Het betreft hier een complete en luxe afgebouwde unit (bouwjaar 2023) inclusief reguliere ingang, elektrische overheaddeur en een verdiepingsvloer die met een vaste trap te bereiken is.

HUURPRIJS:
€ 1.900,00 per maand excl. btw.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing.

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

HUURTERMIJN:
Voorkeur 36 maanden of langer.

LOCATIE:
Het betreft de bedrijfsunit 9-U gesitueerd op het bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ in Oud Gastel/Roosendaal. Het bedrijventerrein de ‘Borchwerf II’ heeft een diversiteit aan bedrijven met name actief in de logistiek, zakelijke dienstverlening, kantoren, groothandels- en autobedrijven.

PARKEREN:
Eigen parkeerplaats. Verder zijn er diverse gezamenlijke parkeerplaatsen aanwezig.

VOORZIENINGEN:
– In overleg te realiseren met de eigenaar

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100004
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Bedrijfsruimte
Oppervlakte bedrijfshal
Bedrijfsruimte bedrijfshal
240 m2
Unites vanaf
Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf
120 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
15 april 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ wordt een gloednieuwe en hoogwaardige bedrijfsunit te huur aangeboden. Op de begane grond is een riante opslag aanwezig welke te bereiken is via de reguliere ingang én via de overheaddeur. Op de eerste verdieping heeft u ruimte voor het creëren van een riante kantoorruimte. Ondernemers kunnen zich hier perfect vestigen met hun bedrijf, kantoor, opslag en werkplaats! De eigenaar staat open om in samenspraak met de nieuwe huurder de bedrijfshal van de benodigde voorzieningen te voorzien. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de bedrijfshal volledig naar uw wensen in te richten. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 240 m2. Het betreft hier een complete en luxe afgebouwde unit (bouwjaar 2023) inclusief reguliere ingang, elektrische overheaddeur en een verdiepingsvloer die met een vaste trap te bereiken is. HUURPRIJS: € 1.900,00 per maand excl. btw. SERVICEKOSTEN: Niet van toepassing. AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. HUURTERMIJN: Voorkeur 36 maanden of langer. LOCATIE: Het betreft de bedrijfsunit 9-U gesitueerd op het bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ in Oud Gastel/Roosendaal. Het bedrijventerrein de ‘Borchwerf II’ heeft een diversiteit aan bedrijven met name actief in de logistiek, zakelijke dienstverlening, kantoren, groothandels- en autobedrijven. PARKEREN: Eigen parkeerplaats. Verder zijn er diverse gezamenlijke parkeerplaatsen aanwezig. VOORZIENINGEN: - In overleg te realiseren met de eigenaar HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.