Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Ravelstraat 28
Bergen Op Zoom
Bedrijfsruimte
Units vanaf
Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf
500 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
4.000 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 45,-

Per m2 per jaar

Aan de Ravelstraat in Bergen op Zoom is deze logistieke ruimte voorzien van loadingdocks en camerabeveiliging beschikbaar vanaf 500 t/m 4.000 m². Het is mogelijk te huren voor diverse producten zoals pallets, bulkproducten en opslag van diverse andere producten.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda. Daarnaast zijn er verschillende parkeergelegenheden op en rond het terrein.

HUURPRIJS:
Vanaf € 45,00 per m² excl. btw.

LOCATIE:
Gesitueerd aan de Ravelstraat te Bergen op Zoom, gelegen nabij de A4 met uitvalswegen naar Rotterdam en Antwerpen. Met verschillende parkeergelegenheden op en rond het terrein.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van dit object per auto is uitstekend. De A4 is binnen enkele minuten bereikbaar.

PARKEREN:
Parkeren op het terrein. Beschikbaarheid in overleg.

HUURTERMIJN:
Minimaal huurperiode 6 maanden.

SERVICEKOSTEN:
2% op de huurprijs.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom niet van toepassing;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100007
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Bedrijfsruimte
Perceeloppervlakte
Perceel
49.688 m2
Oppervlakte bedrijfshal
Bedrijfsruimte bedrijfshal
4.000 m2
Unites vanaf
Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf
500 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
7 maart 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Aan de Ravelstraat in Bergen op Zoom is deze logistieke ruimte voorzien van loadingdocks en camerabeveiliging beschikbaar vanaf 500 t/m 4.000 m². Het is mogelijk te huren voor diverse producten zoals pallets, bulkproducten en opslag van diverse andere producten. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda. Daarnaast zijn er verschillende parkeergelegenheden op en rond het terrein. HUURPRIJS: Vanaf € 45,00 per m² excl. btw. LOCATIE: Gesitueerd aan de Ravelstraat te Bergen op Zoom, gelegen nabij de A4 met uitvalswegen naar Rotterdam en Antwerpen. Met verschillende parkeergelegenheden op en rond het terrein. BEREIKBAARHEID: De bereikbaarheid van dit object per auto is uitstekend. De A4 is binnen enkele minuten bereikbaar. PARKEREN: Parkeren op het terrein. Beschikbaarheid in overleg. HUURTERMIJN: Minimaal huurperiode 6 maanden. SERVICEKOSTEN: 2% op de huurprijs. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom niet van toepassing; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.