Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
hopmans breemaat WEB 34 overname 3

Breemaat Makelaardij en Hopmans Wonen bundelen krachten in Hopmans Breemaat Makelaardij

10 april 2021

In 2002 is Mariolein Couvert vol enthousiasme gestart met Breemaat Makelaardij. Een persoonlijk betrokken, verbonden en ondernemend kantoor waar de belangen van de klant op de eerste plaats komen. Om deze belangen ook in de toekomst te kunnen waarborgen en de dienstverlening blijvend te verbeteren, is er een unieke krachtenbundeling ontstaan met de Hopmans Groep. Deze bundeling zorgt ervoor dat bijna alle disciplines binnen het vastgoed onder één dak worden aangeboden.

Vanaf 1 april 2021 is Breemaat Makelaardij verder gegaan onder de naam Hopmans Breemaat Makelaardij. We blijven aangesloten bij de gerenommeerde brancheorganisatie VBO zodat de integriteit, kwaliteit en deskundigheid voor nu en in de toekomst gewaarborgd blijven. Door de bredere inzetbaarheid en betere marketingmogelijkheden kunnen wij u volledig ontzorgen bij het succesvol verkopen van uw huis.

Over Hopmans Groep

Met Hopmans Wonen worden particuliere huurders en verhuurders geholpen voor verhuur en beheer van woonruimten. Daarnaast vinden nationale en internationale klanten van Hopmans FlexStay gemeubileerde huisvesting voor hun EU-Flexwerkers in West-Brabant, Moerdijk, Rotterdam en Zeeuws-Vlaanderen. Met Hopmans Projectontwikkeling wordt er in bestaande objecten nieuw leven geblazen om betaalbare woonruimtes te creëren, maar worden ook nieuwe plannen ontwikkeld.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Mooi natuurlijk! Mariolein blijft namelijk aan boord om ervoor te zorgen dat de bekende persoonlijke aanpak en het hoge serviceniveau goed worden voortgezet. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn en te blijven innoveren in deze dynamische markt zal het team worden uitgebreid en ondersteund. 

 

Onze Makelaars

Mariolein blijft met haar 19 jaar aan ervaring en kennis voorlopig nog het vertrouwde gezicht, maar er komt nog een makelaar bij. Jurgen van Pul (37) heeft ruime ervaring binnen de sales vanuit Campina, Red Bull, Coca-Cola en Feyenoord. Hij streeft naar een optimale klanttevredenheid en hij staat voor betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke begeleiding.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat u zich met deze ontwikkeling nóg beter thuis voelt bij ons. Via onder andere onze socials en aanstaande nieuwe website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Met vriendelijke groet,
Hopmans Breemaat Makelaardij

Mariolein Couvert
Jurgen van Pul
Jorn Hopmans
Ralph Hopmans

Scroll naar boven